Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

Nyomtató
Szűrés törlése
Történet a szövegkiemelőről
17
Január

A szövegkiemelőről szóló érdekes történet az 1960-as években játszódik, amikor egy fiatal mérnök, Dr. Frank Honn nevéhez fűződik.

Ki fedezte fel a radírt?
16
Január

Nincs egyértelmű válasz arra, hogy ki fedezte fel a radírt.

A nyomtatóm nem fogadja el az utángyártott kellékanyagot
14
November

Mennyire megbízható az utángyártott patron, toner? Rendesen fog működni?

 

ABRAKADABRA! Üdv a varázslatos csodatojások világában!
14
Október

A meglepetések mindig nagy sikert aratnak, legyen szó bármilyen apróságról, hiszen amíg ki nem bontjuk az ajándékot, addig nem tudhatjuk, hogy mit is találunk benne.

A jövő klasszikus ruhában!
28
Szeptember

Noris® Digital Classic 180 22 – független, okos és inspiráló érintőceruza

A 2000-es évek óta rohamtempóban gyorsult fel a digitális világ fejlődése. Egyre népszerűbbé váltak a hordozható eszközök, és ezzel egyidejűleg megnőtt az igény a minél kisebb, minél praktikusabb eszközökre. A telekommunikáció fejlődésének köszönhetően, már szinte bárhonnan lehetőségünk van információt kapni és adni is. A pandémia ideje alatt bevezetett digitális oktatás, illetve home office és online meetingek is merőben új formát kaptak, ezzel együtt új igényeket is támasztottak.

Bakancslista az idei nyárra
22
Június

A bakancslista azoknak a dolgoknak a listája, amiket az ember halála előtt meg akar tenni. 

Szülinap és a Patronbirodalom
17
Március

Bár nem árulunk lila héliumos lufit 40-éves lettem felirattal, sem last minute utazásokat, nincs plüss unikornisunk, sem távirányítós autónk, mégis érdemes benézned hozzánk ha szülinapi ajándékot keresel. Máris elmondjuk miért.

5 ok, miért vegyél utángyártott tonert!
17
Március

A mai napig sokan ódzkodnak az utángyártott tonertől, pedig nem csak sokat lehet vele spórolni, hanem környezettudatos is vagy, ha azt veszel. Összeszedtünk neked 5 okot, hogy miért jó döntés az utángyártott toner. Olvasd el.

Faber Castell: minőség az írószerben
16
Március

Valahol Lengyelországban járunk egy varsói ház ötödik emeletén a kilencvenes években akkor, amikor még kevés fényreklám van. Szemben, a magasabb (valószínűleg irodaházon) egy hatalmas felirat világít: Faber Castell, és ugyanez a felirat látható azon – az  infláció miatt több ezer zlotyba került radíromon is -  amit a keresztanyámtól kaptam, és hazafelé a reptéren, mint egy kincset szorongatok.

S, és az L: de mi a különbség?
18
Április

Biztosan észrevetted már azt, hogy vannak – látszólag teljesen ugyanolyan, ugyanazokba a printerekbe való -  tonerek, amik mindössze abban különböznek, hogy az egyiknek S, másnak pedig L a végződése. Az a kérdés, hogy mi a kettő között a különbség, és melyiket érdemes megrendelned. Máris elmondjuk, de szerintünk már te is tudod. 

A tökéletes nyomtató
11
Április

Kétségtelen, hogy nehéz feladat kiválasztani a legjobban megfelelő printert, mert bár rengeteg van a piacon, mégis kompromisszumkésznek kell lenned a választáskor.  Éppen ezért arra kérünk, hogy játssz velünk: képzeld el a számodra tökéletes printer összes jó tulajdonságát, mi pedig varázslók leszünk, mert elmondjuk, hogy milyen printerre gondoltál. Olvass tovább!

Baj, ha balkezes a gyerek?
16
Március

Ha valaki néhány évtizeddel ezelőtt balkezesnek született, akkor legkésőbb iskolás korában mindenki mindent bevetett azért, hogy átszoktassák jobbkezesnek. Egyrészt azért, mert a balkezességre, mint valamilyen hibára tekintett a szülő, a pedagógus, és a közvélemény is, másrészt a balkezesek élete nehezebb volt, hiszen  minden a jobbkezeseknek lett kitalálva. Szerencsére ez ma már megváltozott. Elmondjuk, miért.

Most kiderül milyen printer kell neked.
16
Március

A tökéletes minőségű fotónyomtatástól kezdve az interneten talált ingyenes e-bookon át, egészen a formanyomtatványokig, levelekig, számlákig számtalan printelni való lehet otthon, és az irodádban is. Kétségtelen, hogy nem könnyű kiválasztani a legjobb ár értékarányú, olyan printert, ami a legmegfelelőbb lesz neked. Mutatunk lépéseket amelyek közelebb visznek a megoldáshoz.

Így spórolj a nyomtatással
31
Március

Ha már van printered, akkor mindenképp olvass tovább, mert mondunk néhány tippet, amivel rengeteget tudsz spórolni nem csak a nyomtatási idővel, hanem a nyomtatód patronjával is: íme, hogyan lehet a lehető legolcsóbban nyomtatni: tippek, és trükkök.

5 érv, hogy otthon printeld a fotódat.
28
Március

Ha valamire igaz a „felgyorsult világ” kifejezés, az a fotózás, és nem csak azért mert ma már szinte korlátlan mennyiségű fotót tudsz készíteni, hanem azért is, mert szinte bárhol ki tudod printelni. Ha ez így van, akkor mi szükséged van otthon egy printerre? Elmondjuk.

CMYK
21
Március

Mielőtt elmondjuk neked, hogy mi a Scribble-ben a csodálatos, és miért várt rá a fél világ, meg kell tudnod nem csak azt, hogy mi is ponotsan a CMYK, hanem azt is, hogy vajon pontosan mennyi szín is van a világon? Ha tovább olvasol, minden kérdésedre választ kapsz.

5 érv amiért nem éri meg a pár ezer forintos nyomtató
16
Március

Ha valaha elgondolkodtál azon, hogy vásárolsz egy – maximum pár ezer forintos – színes nyomtatót, amit aztán még aznap hadra fogsz, és printelsz, és printelsz, és printelsz, boldogan: inkább felejtsd el. Elmodjuk miért ne vásárolj olcsó nyomtatót (multiban sem).

Nincs rossz kérdés
16
Március

Egy nemzetközi vizsgálat alapján tudósok arra jutottak, hogy egy kisgyerek, egy átlagos napon 417 kérdést tesz fel. Éveken keresztül, minden nap. Hogy megtudd, mi köze van a napi 417 kérdésnek a patronbirodalom.hu webáruházhoz, azt mindjárt elmondjuk.

5%-os lefedettség, Lapkapacitás
14
Február

Túl hamar kifogyott a patron / toner, de nem érted miért?

4 otthon is kinyomtatható (igazi) karácsonyi meglepetés
09
December

Sokszor felmerül karácsony előtt, hogy azok az ajándékok a legszebbek, a maradandóak amiket te magad készítesz, azok okozzák a legnagyobb meglepetést. Mi egy kicsit túllépünk ezen az igazságon, és összegyűjtöttünk neked 4 olyan karácsonyi meglepetést/kelléket, amit te magad is kinyomtathatsz otthon.

Jajj, csak ki ne száradjak….
14
December

Ennek a cikknek lehetne a címe az is, hogy „A tintapatron fohásza”, hiszen kiszáradhat és pont karácsony és szilveszter között, nem fogsz tudni printelni. Pedig rém egyszerű a megoldás arra, hogy mit kell tenned, hogy ezt elkerüld. Ebben a cikkben elmondjuk.

5 last minute ötlet, amivel megmentheted a karácsonyt.
09
December

Van egy rossz hírünk. Akármennyire is próbálsz előre gondolkodni ez a karácsony is olyan lesz, mint a tavalyi, és a tavaly előtti volt. Hiába döntötted el azt, hogy idén nem kapkodsz, kapkodni fogsz, és szükséged lesz last minute ajándékokra. Adunk most neked 5 last minute ajándékötletet, olyat amivel megmentheted a karácsonyt.

Egyedi naptár: egy időtálló ajándék
09
December

A naptár az egyik leggyakoribb, és legtöbbet vitatott karácsonyi ajándék. A kritikusok szerint elcsépelt, azt mondják rá, hogy ötlettelen, hogy nem gondolkodtál azon, hogy találj valamilyen izgalmasabb, érdekesebb ajándékot. Pedig a negatív jelzők csak azokra a (tucat)naptárakra igazak, amiket a plázák papírboltjaiban veszel meg. Az egyedi naptár teljesen más. Olvasd el a cikket, és lehet, hogy idén egyedi naptárat fogsz ajándékozni.

Brother HL-1110 toner reset
08
December

Brother HL-1110-es nyomtató nem hajlandó elfogadni a TN-1030-as utángyártott tonert. Mi lehet a megoldás?

Nyomtatási fogalmak, kifejezések
04
Június

Számtalan fogalom és kifejezés bizonyára sokak életét megkeseríti, mikor ismereteket szeretnénk gyűjteni egy esteleges nyomtató vásárlás előtt vagy éppen működés közben merül fel kérdés és elvesztjük a fonalat. Milyen fogalmakkal találkozhat nyomtatás során? 

Összeállítottuk a leggyakoribb kifejezéseket.