Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 18.000Ft felett

 

Blog

4 otthon is kinyomtatható (igazi) karácsonyi meglepetés
09
December

Sokszor felmerül karácsony előtt, hogy azok az ajándékok a legszebbek, a maradandóak amiket te magad készítesz, azok okozzák a legnagyobb meglepetést. Mi egy kicsit túllépünk ezen az igazságon, és összegyűjtöttünk neked 4 olyan karácsonyi meglepetést/kelléket, amit te magad is kinyomtathatsz otthon.

Jajj, csak ki ne száradjak….
14
December

Ennek a cikknek lehetne a címe az is, hogy „A tintapatron fohásza”, hiszen kiszáradhat és pont karácsony és szilveszter között, nem fogsz tudni printelni. Pedig rém egyszerű a megoldás arra, hogy mit kell tenned, hogy ezt elkerüld. Ebben a cikkben elmondjuk.

5 last minute ötlet, amivel megmentheted a karácsonyt.
09
December

Van egy rossz hírünk. Akármennyire is próbálsz előre gondolkodni ez a karácsony is olyan lesz, mint a tavalyi, és a tavaly előtti volt. Hiába döntötted el azt, hogy idén nem kapkodsz, kapkodni fogsz, és szükséged lesz last minute ajándékokra. Adunk most neked 5 last minute ajándékötletet, olyat amivel megmentheted a karácsonyt.

Egyedi naptár: egy időtálló ajándék
09
December

A naptár az egyik leggyakoribb, és legtöbbet vitatott karácsonyi ajándék. A kritikusok szerint elcsépelt, azt mondják rá, hogy ötlettelen, hogy nem gondolkodtál azon, hogy találj valamilyen izgalmasabb, érdekesebb ajándékot. Pedig a negatív jelzők csak azokra a (tucat)naptárakra igazak, amiket a plázák papírboltjaiban veszel meg. Az egyedi naptár teljesen más. Olvasd el a cikket, és lehet, hogy idén egyedi naptárat fogsz ajándékozni.

Brother HL-1110 toner reset
08
December

Brother HL-1110-es nyomtató nem hajlandó elfogadni a TN-1030-as utángyártott tonert. Mi lehet a megoldás?

Nyomtatási fogalmak, kifejezések
04
Június

Számtalan fogalom és kifejezés bizonyára sokak életét megkeseríti, mikor ismereteket szeretnénk gyűjteni egy esteleges nyomtató vásárlás előtt vagy éppen működés közben merül fel kérdés és elvesztjük a fonalat. Milyen fogalmakkal találkozhat nyomtatás során? 

Összeállítottuk a leggyakoribb kifejezéseket.