Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

Történet a szövegkiemelőről

2023.01.17 10:03
Történet a szövegkiemelőről

A szövegkiemelőről szóló érdekes történet az 1960-as években játszódik, amikor egy fiatal mérnök, Dr. Frank Honn nevéhez fűződik.

Dr. Honn egy kaliforniai egyetemen dolgozott, ahol a diákoknak segített a tanulásban az új technológiák alkalmazásával. Egy nap, amikor Dr. Honn egy új projekten dolgozott, észrevette, hogy a diákoknak nehéz volt kiemelni a fontos információkat a sok szöveg közül, amit tanulniük kellett. Így Dr. Honn elhatározta, hogy kifejleszti a segédeszközt, ami segíteni fogja őket a szövegkiemelésben.

Dr. Honn elkezdte a munkát egy kis műhelyben a saját lakásán, ahol különböző anyagokat és eszközöket próbált ki, hogy megtalálja a legjobb megoldást. Végül talált egy új anyagot, ami tökéletes volt a szövegkiemelő készítéséhez. Az új eszköz használatával a diákok könnyedén kiemelhették a fontos információkat a szövegből, és így jobban megértették azt.

A szövegkiemelő népszerűsége gyorsan nőtt, és hamarosan Dr. Honn céget alapított, hogy gyárthassa és értékesíthesse az eszközt. Ma a szövegkiemelők alapvető eszközökké váltak az iskolákban, az irodákban és az otthonokban, és Dr. Honn neve örökre beíródott az irodalomtörténetbe mint az eszköz feltalálója.

 

Szeretnél otthonra Te is egy remek szövegkiemelőt? Kérlek kattints ide!