Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

A tökéletes nyomtató

Horváth Szabolcs
2022.04.11 15:20
A tökéletes nyomtató

Kétségtelen, hogy nehéz feladat kiválasztani a legjobban megfelelő printert, mert bár rengeteg van a piacon, mégis kompromisszumkésznek kell lenned a választáskor.  Éppen ezért arra kérünk, hogy játssz velünk: képzeld el a számodra tökéletes printer összes jó tulajdonságát, mi pedig varázslók leszünk, mert elmondjuk, hogy milyen printerre gondoltál. Olvass tovább!

A csodaprinter

Ismered Misi Mókus meséjét, az Örökké termő fáról? Ha nem elmondjuk: Misi Mókus úgy gondolta, hogy meg kell keresnie az örökké termő fát, mert akkor többet nem kell élelem után kajtatnia minden nap, és sokkal könnyebb lesz az élete. Ez logikus, de hogy jön ide Misi Mókus?

Úgy, hogy akármilyen printert is képzeltél el (már ha játszottál velünk) szinte biztos, hogy lesz egy olyan elvárt tulajdonsága, amihez a végtelent társítottad: gondolhattál arra, hogy végtelen / kifogyhatatlan legyen belőle a tinta, vagy hogy végtelen ideig működjön (azaz soha ne romoljon el) vagy végtelen papírral kaphasd meg, de lehet, hogy azt szeretted volna, hogy soha ne romoljon el.

Nos, ilyen printer nincs (Misi Mókus végül megtalálta az örökké termő fát, de otthagyta) és ha lenne sem szeretnéd igazából.

 

Így választanak mások

Egy amerikai lap nemrég megkérdezte az olvasóit, hogy ők mi alapján választanak printert? A válaszokból kiderült, hogy aki printert keres, szinte minden esetben a multifunkciósat preferálja, azaz fontos, hogy a printer ne csak nyomtatni tudjon, hanem tudjon másolni, szkennelni, és faxolni is (még ha nem is gyakran kellenek ezek a funkciók). Az ár is fontos: Amerikában az emberek átlagosan 400 dollárnál húzzák meg azt a határt, amit könnyedén kifizetnek egy olyan nyomtatóra, amelyik alkalmas irodai felhasználásra. Ez itthon kicsit kevesebb, 100 000 forint körüli az erre szánt összeg. Fontos, hogy a nyomtatóba könnyen lehessen tonert kapni, és az is, hogy „márkás” legyen: ha már nyomtatót vásárolsz, akkor legtöbbször a márkás nyomtatókat részesítik előnyben. Érdekes, hogy a választáskor nagyon fontos a sebesség: bár mi azt valljuk, hogy nagyon ritkán fontos az, hogy egy nyomtató perceként 50, vagy 51 nyomtatást tud. Az ideális nyomtató tehát nagyjából ilyen. Pont mint a HP LJ M28w Nyomtató (ne jegyezd meg, mindjárt mutatjuk hozzá a linket)
 

Társ az irodában!

Megmutatjuk neked az ideális printert. Azért fogod szeretni, mert bár nem kifogyhatatlan a tinta benne, nincs örökké ingyen hozzá a papír, de minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami ideálissá teszi őt az irodában. Imádni fogod, mert gyors, könnyű fenntartani, nem fog cserbenhagyni, kitűnő az ár érték aránya, és még jól is néz ki. (komolyan, jobb, mint egy titkárnő) Szerintünk ő a te ideális nyomtatód: HP LJ M28w Nyomtató