Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

A jövő klasszikus ruhában!

Horváth Szabolcs
2022.09.28 14:12
A jövő klasszikus ruhában!

Noris® Digital Classic 180 22 – független, okos és inspiráló érintőceruza

A 2000-es évek óta rohamtempóban gyorsult fel a digitális világ fejlődése. Egyre népszerűbbé váltak a hordozható eszközök, és ezzel egyidejűleg megnőtt az igény a minél kisebb, minél praktikusabb eszközökre. A telekommunikáció fejlődésének köszönhetően, már szinte bárhonnan lehetőségünk van információt kapni és adni is. A pandémia ideje alatt bevezetett digitális oktatás, illetve home office és online meetingek is merőben új formát kaptak, ezzel együtt új igényeket is támasztottak.

A klasszikusok is megújulni kényszerültek, ám ezt tökéletesebb formában nem is tehették volna, mint a STAEDTLER, aki piacra dobta világszerte ismert és népszerű klasszikusának, a Noris sárga-fekete grafitceruzának digitális eszközökkel kompatibilis változatát. Céljuk az volt, hogy ezt a sokak által ismert és kedvelt dizájnt modern és praktikus eszközként újítsák meg.

A "Noris Digital Classic" innovatív Wopex anyagból készült, mely a passzív EMR technológia segítségével tökéletesen leköveti a ceruzahegy mozgását, így 100%-ban azt az érzést kelti, mintha csak papíron használnánk. Az EMR technológia lényege, hogy az érintőceruza a készülék (táblagép, okostelefon vagy notebook) kijelzője által generált elektromágneses mezőt használja, és induktív módon lép vele kapcsolatba. Ennek a briliáns technológiának köszönhető, hogy semmilyen külső energiaforrásra nincs szükség, így gyakorlatilag egy örökéletű eszközt kapunk.

Felhasználási köre igen széles, hiszen otthon, iskolában, munkahelyen, vagy akár utazás közben is nagy hasznunkra lehet. Kiemelhetünk vele fontos szövegrészeket, szerkeszthetünk fotókat/videókat, készíthetünk vázlatokat, rajzokat és jegyzeteket pl. PDF-ben, amiket megoszthatunk anélkül, hogy több oldalt kellene kinyomtatni. Ezzel nem csak papírt, hanem időt is spórolhatunk.

 

Fontos megjegyezni, hogy az érintőceruza csak a passzív EMR technológiával ellátott eszközökkel működik, ezért vásárlás előtt mindenképpen érdemes a digitális eszköz gyártójától segítséget kérni.

Valamint a STAEDTLER saját kompatibilitási listája is hasznos támpont lehet, melyet IDE KATTINTVA talál.
*A lista nem teljeskörű.

A STAEDTLER "Noris Digital Classic" érintőceruza választásával egy sok évig hasznos eszközzel lehet gazdagabb. A gyártó neve pedig önmagában is garantálja a tökéletes minőséget!

 

Kapcsolódó termék

Érintőceruza, érintőképernyős készülékekhez, EMR, STAEDTLER "Noris Digital Classic 180 22"

Érintőceruza, érintőképernyős készülékekhez, EMR, STAEDTLER "Noris Digital Classic 180 22"