Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

Egyedi naptár: egy időtálló ajándék

Horváth Szabolcs
2021.12.09 06:53
Egyedi naptár: egy időtálló ajándék

A naptár az egyik leggyakoribb, és legtöbbet vitatott karácsonyi ajándék. A kritikusok szerint elcsépelt, azt mondják rá, hogy ötlettelen, hogy nem gondolkodtál azon, hogy találj valamilyen izgalmasabb, érdekesebb ajándékot. Pedig a negatív jelzők csak azokra a (tucat)naptárakra igazak, amiket a plázák papírboltjaiban veszel meg. Az egyedi naptár teljesen más. Olvasd el a cikket, és lehet, hogy idén egyedi naptárat fogsz ajándékozni.

Mi lehet a naptárak titka?

Tudtad, hogy a naptáraknak van Murphy törvénye? Segítened kell ahhoz, hogy bebizonyítsuk. Próbálj meg visszaemlékezni a tavalyi karácsonyra. Kinek adtál, vagy kitől kaptál naptárat, és milyet? Ez a naptárak Murphy törvénye: sokak szerint unalmas, érdektelen, és ha belegondolsz tényleg haszontalan (teljesen mindegy, hogy ebben a pillanatban milyen eszközön olvasod ezt a cikket, 100%, hogy van naptára), mégis ajándékozol, és kapsz ajándékba. Miért? Mi a naptár titka?

 

 

Az egyedi naptárak

A naptárak mindaddig valóban unalmas tucat ajándékok, amíg nem varázsolod egyedivé. Ezzel a szóval vigyáznod kell, hiszen tágan értelmezik. Régen például egyedinek számított már az a naptár is, amelyiknek a borítóképét tudtad cserélni, vagy bármilyen apróságot meg tudtál benne változtatni. Ma, már akkor egyedi a naptár, ha valóban szinte teljesen személyre tudod szabni, azaz egy egyedi ajándékká tudod varázsolni. Egyedi képekkel, egyedi megoldásokkal, akár egyedi dizájnnal. És a naptár élménnyé válik.

 

Amikor a naptár élménnyé válik

Fokozzuk a hangulatot, elővarázsoljuk a süti illatú nagyit, aki nagyon örül az unokának, és sokszor látogatja is, ezért sok közös élményetek / fotótok van.  Képzeld el azt, ahogy nagyi karácsonykor kibontja az idei év naptárát, amit egyedivé varázsoltál: a nyitóképen ő mosolyog az unokával, beljebb minden hónap összes (nagy méretű) fotóján egy egy közös (akkor már tavalyi) emlékkel örvendezteted meg. Képzeld el, hogy ebben a naptárban megjelennek a család fontos névnapjai eseményei: például az ő, az unokák, és a ti jeles napjaitok is. Ez az a pillanat amikor a naptár egyedivé, és élménnyé is válik.

 

4 meghatározó lépés, a tökéletes egyedi naptárért

Mindent megteszünk azért, hogy a segítségeddel egyedire tudjuk varázsolni a családi naptárat, mindössze 4 lépésben.

 

1: Hogy nézzen ki? Ha nálunk rendelsz egyedi naptárat, eldöntheted, hogy nézzen ki. Van 15-20 féle mintánk (minden máshogy helyezkednek el a képek, a hetek, a napok, és a hónapok), válaszd azt amelyik a legjobban tetszik neked.

2: Mekkora legyen: azon gondolkodtunk, hogy a legjobban te tudod, hogy mekkora legyen, ezért rád bízzuk. Válaszd ki te a méretet, legyen akkora amekkorát szeretnél.

3: Szórjuk meg élményekkel: a naptár attól lesz élő, hogy belerakjuk az általad kiválasztott fényképeket. Ettől teljesen egyedi lesz, és még feltüntetjük benne a születésnapokat, és a névnapokat is.

4: Válaszd ki a kivitelét: ha akarod a naptárad lehet éves, féléves, negyedéves. Legtöbben persze az egész évest választják, de ez is egy opció.

Jól hangzik, ugye?

Miért ne lepnél meg valakit egy egyedi naptárral?