Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

5 érv amiért nem éri meg a pár ezer forintos nyomtató

Horváth Szabolcs
2022.03.16 13:51
5 érv amiért nem éri meg a pár ezer forintos nyomtató

Ha valaha elgondolkodtál azon, hogy vásárolsz egy – maximum pár ezer forintos – színes nyomtatót, amit aztán még aznap hadra fogsz, és printelsz, és printelsz, és printelsz, boldogan: inkább felejtsd el. Elmodjuk miért ne vásárolj olcsó nyomtatót (multiban sem).

5 őrült hiba

Nem akartunk kattintásvadász címet írni – például olyat, hogy 5 őrült nyomtatóvásárlási hiba – de mégis összeszedtünk neked 5 indokot, hogy miért ne vásárolj hirtelen felindulásól olcsó nyomtatót, a hétvégi nagybevásárlásodon, a szuper, vagy hipermarketben. (Aztán vagy megfogadod, vagy nem)

 

1: Szuperár, megveszem

Kétségtelen, hogy néha egészen elképesztő áron lehet kapni nyomtatót, sőt, ha szerencsés vagy adnak ajándékba papírt is, vagy plusz egy év garanciát (esetleg mindkettőt): ez utóbbi az amire nem lesz szükséged, mert egy év múlva a nyomtatód vagy valahol a sarokban fog porosodni, vagy már kidobtad az ablakon, leginkább akkor amikor megtudod, hogy égen földön nem lehet bele patront kapni, vagy ha igen, akkor kizárólag eredetit, ami négyszer annyiba kerül mint maga a nyomtatód.

 

2: Marketingcsapda

Elmondom, hogyan adok el - egy neked teljesen felesleges - nyomtatót, akkor ha éppen ott vagy bent a szupermarketemben: bevetem a marketinget. Elmondom a termékelőnyöket (szuper, mert ki tudod printelni a nyaralási fotókat) elmondom, hogy szuperakciós (lehet, tényleg az) az orrod alá tolok belőle 4 raklapnyit (szépen figyelve, hogy úgy tűnjön, gyorsan fogy), megjelentem az áruházi katalógusban, és emellett még bevetek 6 trükköt. Te megveszed, hazaviszed, és akkor veszed észre hogy nincs is helye, és igazából eszed ágában nincs kinyomtatni a családi fotókat (hogy aztán képkereteket kelljen venned) ráadásul a fotópapír drága. (Tény, hogy a nyomtatóvásárlások 24%-át megbánják a vásárlóik) 

 

3: Kihasználatlanság

Szinte biztos, hogy az ilyen olcsó printereket egyetlen munkára vásároltad: például ki kell nyomtatni a diplomamunkádat, vagy valamilyen SOS dolgot. Ilyenkor sokkal jobb, ha inkább bérnyomtattatsz, mert a gyors döntésed miatt lesz elképesztő drága a végeredmény, hiszen miután elvégezted a munkát, ki is dobod a géped: a következő diplomád 3 év múlva esedékes.

 

4: Olcsó hús, és a leve

Szuper, hogy nyertél 2000 forintot (annyival lett volna drágább kinyomtatni, vagy egy komolyabb printert venni), de garantáljuk, hogy a következő éveken a most megnyert 2000 forint többszörösét fogod elkölteni a printer fenntartására.

 

5: Egyszerűen semmi szükséged rá

Erősen kezdünk, de ahelyett, hogy veszel egy teljesen felesleges printer, jobban jársz, ha veszel a barátnődnek egy cipőt, vagy egy finom italt magatoknak, vagy bármilyen olyan tárgyat ami hasznos. A pár ezer forintos, alig néhányat nyomtatni tudó, későbbi porfogód, ami csak bosszúságot okoz, nem jó döntés. Tényleg nem. Legalább nekünk hidd el: nekünk akik printerekkel (is) foglalkozunk.

Ha printert akarsz venni, kattints, vagy hívj minket: segítünk de semmiképp ne ess bele a fenti hibákba. 

Aktuális nyomtató kínálatunk.