Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Ingyenes kiszállítás 25.000Ft felett      

 

Blog

4 otthon is kinyomtatható (igazi) karácsonyi meglepetés

Horváth Szabolcs
2021.12.09 08:12
4 otthon is kinyomtatható (igazi) karácsonyi meglepetés

Sokszor felmerül karácsony előtt, hogy azok az ajándékok a legszebbek, a maradandóak amiket te magad készítesz, azok okozzák a legnagyobb meglepetést. Mi egy kicsit túllépünk ezen az igazságon, és összegyűjtöttünk neked 4 olyan karácsonyi meglepetést/kelléket, amit te magad is kinyomtathatsz otthon.

Azonnal a közepébe vágunk

Egyetlen mondat után azonnal dolgok közepébe vágunk: sokan vagyunk akik munkaeszközként tekintenek a printerre, pedig nem csak úgy kellene, és ezt most bebizonyítjuk azzal, hogy mutatunk neked 4 szuper karácsonyi ötletet, meglepetést, kelléket, amit otthon is ki tudsz nyomtatni karácsonyra.

 

1: Karácsonyi sablonok

Ha van egy printered (ráadásul ehhez elég a fekete szín) akkor könnyedén tudsz karácsonyi sablonokat (hópihét, szánkót, angyalkát, csillagokat) nyomtatni az internetről amit aztán a gyerekkel együtt (vagy egy borozós estén a pároddal) kiszínezhettek, kifesthettek. A legkönnyebben úgy tudod ezt megoldani, hogy meggooglizod a „nyomtatható karácsonyi sablonok” kulcsszót, és máris számtalan sablon közül választhatsz.

Sablon letöltéséhez kattints ide.  

 

 

 

2: Díszek

Ha van printered, lehet díszed is. Megtalálni éppen olyan könnyű, mint a sablonokat a nehezítés annyi, hogy ebben az esetben komolyabb munkát igénylő díszeket is tudsz nyomtatni, könnyítés meg az, hogy ha színesben, a megfelelő papírra nyomtatod, akkor azonnal kész papírdíszt kapsz.

 Sablon1   Sablon2

3: Színezők

Ugye, hogy ez végképp nem jutott az eszedbe? (Én is Hollandiában láttam először, pár éve, ezt az ötletet). Azt tudjuk, hogy a karácsonyi kifestők, színezők nagyon drágák. Mindaddig, amíg rájuk nem keresel a Google-ban, és észre nem veszed, hogy ezerszámra vannak fent a neten, és egyetlen kattintással letöltheted, kiprintelheted, akár össze is állíthatsz egy sajátot. Fillérekből. Csak azért, mert van printered.

Kattints ide a színező letöltéséhez

 

Elfogyott a papírod? Kattints ide, és szerezd be kényelmesen!

 

4: Személyre szabott képeslapok

Ez a megoldás már kétlépcsős, és komolyabb. Az internet tele van karácsonyi képeslap mintával (keresheted angolul is), és karácsonyi képekkel. Ha akarod a kész mintát készíted el egyedire, ha akarod, akkor egyszerűen letöltesz egy készet, és kiprinteled. Aztán mehet bele a borítékba, és feladhatod postán annak, akinek szeretted volna: olcsóbb lesz, mint egy akár több száz forintos karácsonyi képeslap, és sokkal stílusosabb, mint egy egyszerű SMS, vagy email.

Egyedi képeslap ötletekhez kattints ide!

Ha szeretnél ilyen tökéletes karácsonyt, akkor kattints, és szerezd meg a printeredet, vagy a tonereket.